Sådan tjener du penge fra iPhone Apps

Sådan tjener du penge fra iPhone Apps

Hvor meget kan jeg tjene?

Generelt giver iPhone apps ikke dig mulighed for at tjene så mange penge online som med hjemmesider, da opgaverne er enklere og hurtigere. Men hvis du kombinerer flere apps og udfører deres opgaver ofte, kan du indsamle op til 65DKK – 125DKK om ugen. tjen penge online

Det afhænger også af hvor du bor, og hvilke opgaver der er tilgængelige på din placering.

På nogle undersøgelsesapplikationer er lønnen meget høj per undersøgelse, men du får ikke sendt undersøgelser ofte, mens på andre er lønnen ret lav, men undersøgelserne er hyppige.

 

Clic and Walk

Jeg anbefaler stærkt Clic og Walk. Hvad de tilbyder, er foto-missioner, hvor du generelt skal svare på nogle få spørgsmål om et givet emne og tage et par billeder, enten i dit hjem eller i butikken. Disse emner kan være “Din favorit yoghurt” eller “Billeder af dit ur”.

De har nogle højtbetalende, der betaler op til 45DKK, for at du går ind i en lokal butik og tager et billede af hylderne. Missionerne er ikke lange og kan afsluttes på mindre end 5-10 minutter.

Denne app er dog kun tilgængelig for beboere i Storbritannien.

 

Mobil

Er en app, der betaler dig for dine synspunkter og meninger om brede emner, de giver dig. Alt du skal gøre er at registrere via appen og give din placering. Det giver dig derefter forskellige undersøgelser, der er specifikke for din placering.

De fleste af disse undersøgelser kan kategoriseres som “Livsstil”, “Fødevarer”, “Sport” eller “Underholdning”. De betaler i gennemsnit ca. 0DKK,65DKK, hvilket kan vokse hurtigt, hvis du har mange undersøgelser til rådighed. Hvis du ikke har det, kan du ændre din placering, og du vil sandsynligvis ende med en undersøgelse.

 

My Survey

Sådan tjener du penge fra iPhone Apps

My Survey er en app til hjemmesiden – en hjemmeside, der er meget populær og betragtes som den bedste betalende undersøgelseswebside. Det er nemt at oprette en konto og gennemføre undersøgelser på farten. Mini-polls er også en funktion.

Det eneste problem er, at undersøgelser kommer meget sjældent.

 

FeaturePoints

Værdien af FeaturePoints er point. Du samler dem ved at hente de apps de fortæller dig, og afspille dem i en given tid (normalt et par sekunder). Nogle belønninger du kan få er:

Betalende apps gratis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *