Introduktion til det globale MLM trafik brændstofsprogram

trafikfakta_blog_2
Efter jeg har foretaget en smule research, er jeg stødt på en masse sortseere. Nogle gange er det bare konkurrenter, de vil have dig til at investere i deres dårlige alternativ til MLM-programmet. Andre gange kan man støde på erfarne professionelle klagere, som beskylder produktet for at være dårligt, selvom det egentligt er deres egne fejltagelse der er skyld i deres mislykkede oplevelse med produktet; også selvom andre der gør brug af det samme produkt statistisk set har succes og fremgang med produktet. Du kender sikkert sortseer-typen: ‘’Det er firmaet skyld, det er vejrets skyld… osv.’’ Undskyldninger er der nok af. Det er ofte disse typer, der spreder falsk information rundt på internettet, i stedet for at bruge tiden på, at promovere deres egen virksomhed

Men efter jeg havde foretaget min research, blev jeg virkelig opstemt og hoppede i med begge fødder. Her er 7 enkle check-punker, som jeg brugte til at vurdere, om det globale benzinkort var noget værd. Du kan selv vurdere, om mine check-punkter stemmer overens med dine.

1. Er der brug for dette produkt på markedet, og er der muligheder med i produktet?
2. Står der et kompetent, professionelt leder-team bag det globale benzinkort?
3. Er det globale benzinkort let at bruge for nybegyndere, så forbrugeren hurtigt får profit ud af det?
4. Betaler ejerne af det globale benzinkort til tiden?
5. Er den globale benzinkortstillægsplan enkel og fair?
6. Er der succesfulde mennesker der allerede laver penge med det globale benzinkort? 7. Kan jeg gør brug af det globale benzinkort verden over ved hjælp af internettet?

En nærmere kig på produktet – Hvornår begyndte folk at bruge globale benzinkort og hvem opfandt idéen?

På Wall Street i New York City, åbnede den første virksomhed for dette, sine døre i marts 2011. Siden da, er virksomheden vokset, og har nu 24.000 abonnenter og forventes at nå 100.000 medlemmer indenfor første år i branchen. Dette er altså en hurtigtvoksende virksomhed indenfor MLM-branchen. Stiftet af CEO og Præsident Mr. Allan R. Lowe, som bringer 24 års salgs- og internetsmarketingerfaring med sig, hvilket for firmaet betyder, at der markedsføres på et højt professionelt level.

Når man opdager at en persons viden indenfor dette område går 24 år tilbage, må man antage at denne person er meget erfaren indenfor området.
Allan Lowes’ Vision – at slå alle salgsrekorder indenfor MLM handel.

Allans vision er at slå alle andre MLM’-firmaers salgsrekorder, indenfor dette område. Dette vil han gøre ved at belønne GGC-medlemmer med et abbonement der indeholder alle disse nedenstående fordele:

– 10%olierabatpåallekøbafbenzinoveraltiverden(sålængedubeholder kvitteringen)

  • –  Globalebenzinpumperderviløgeditfartøjseffektivitetmeddetsamme.
  • –  Medlemmervilspare30,40ogendda50%iprisenpåderestelefonabonnement.
  • –  BesparelsenindenforFDA-godkendtereceptmedicinskemidlerpåoptil85%.Og disse tilbud er bare begyndelsen; når medlemskabet udvides, inkluderes der: medicinske tilskud, tandlægetilskud, trafikassistance og nødhjælp og endda også dyrlægetilskud. Og tilskuddede stopper ikke endnu… disse fordele for medlemmer udvides konstant, med medlemskabstallet også udvides. Nogle af fremtidsplanerne er: verdensomspændende rejser, gratis internetforbrug og rejser på et cruise-skib.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *