Penge, Penge, Penge.

Penge. Hvorfor er de så svære at få fingrene i? Hvordan kan vi tjene flere? Er der reelle løsninger på manglende økonomiske midler og nemmere måder for nybegyndere at komme i gang på? Denne artikel kigger på attituder i forhold til penge og at tjene flere af dem med medfølgende forslag om, hvor man kan finde gode råd.

Som en “ung” person boende i London, kan det være svært at klare sig til dagen og vejen, selv hvis man ser bort fra at socialisere og at lave store køb (som hus eller bil) i denne by, som er en af verden dyreste. Vi er på nuværende tidspunkt rangeret som den 25. dyreste by i verden, og selvom det er et skridt ned i forhold til sidste års 18. plads, så er London stadig hjemsted for nogle af de højeste huslejer og motor-relaterede omkostninger i hele verden. Briter forlader ikke hjemmet, før den gennemsnitlige alder på 26, mens at førstegangs huskøbere har en gennemsnitsalder på 38.

Så med mange af os i samme båd, som mangler penge til de ting, som vi gerne vil have, har brug for og som vores ungdommelige optimisme gik ud fra, at vi allerede ville have haft på nuværende tidspunkt, hvordan kan vi tjene penge, og hvis det er så nemt, hvad stopper os?

Der er mange måder at tjene flere penge på. Du kunne finde en hobby, som du kan tjene penge på som fotografi, strikning, tømrerarbejde. Du kunne rydde ud i dit rod og samle uønskede ting fra venner og familie for at starte loppemarkeder. Du kunne udfylde online spørgeskemaer, starte en blog eller hjemmeside og prøve at tjene en formue med Google AdSense.

Problemet med disse og lignende er, at de enten kræver for meget tid, eller ikke generere nok indkomst til, at de er indsatsen værd. Så hvad kan du ellers gøre?

En reel løsning kan findes i ordet investering. Jeg ved at ordet, vil skabe frygt hos nogle af jer. Det er for forvirrende til at forstå, for komplekst til at man ved, hvor man skal begynde, for ikke at nævne, at investering da er noget for folk, som har penge tilovers.

Jeg er her for at fortælle dig, at du går glip af nogle vidunderlige muligheder, hvis det er din attitude i forhold til det. Der er mange investeringsmuligheder, som starter fra så lidt som 20-30kr. og kan begynde at give overskud indenfor få måneder. Ikke alle risikoer betyder, at man smider sine penge væk, og hvis du bliver garanteret et afkast, uanset hvor småt det end måtte være, så er det den lave risiko af en 20-30kr. værd.

Dette vil helt klart få dig startet på vejen mod en højere indkomst, men du må dog besidde kvaliteter, som vil lade dig for succes, blandt andet udholdenhed. Du må sætte din frygt for det ukendte til side og lade dig selv tage nogle lidt større risikoer, end du tidligere har gjort det. Du skal være dedikeret til at tjene en ekstra indkomst, være villig til at læse alt det med småt, og du skal være dristig ved at udfordre dine egne ideer om, hvad du er i stand til gøre og de fremtidig muligheder, som er tilgængelige. Jeg siger dette, da mange af de personer, som gerne vil have flere penge, ofte sidder og undrer sig over, at de ikke har nogle (eller endnu værre; brokker sig over, at de ikke har nogle). Det er kun ved at ændre din attitude i forhold til dit indtjeningspotentiale, og hvad der er nødvendigt for at ændre din nuværende situation, at du i virkeligheden vil være i stand til at gøre en forskel i dit liv. Brok, frygt og undskyldninger vil ikke ændre dit liv. Innovation, mod, accept og handling vil. Så gør alvor af dine ord og følg ordsproget: “Du skal bruge penge for at tjene penge”, da der intet sted deri står skrevet, at du skal bruge mange penge for at tjene penge, men du skal starte et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *